© 2023 by Strategic Consulting. Proudly created with Wix.com

Voor een leefbaar Utrecht-West

Ronduit Weg is het bewonerscomité voor Oog in Al en de woonbuurten Halve Maan, Den Hommel en Welgelegen. Wij zijn actief sinds het begin van de jaren 90 van de vorige eeuw om de leefbaarheid in onze wijk te verbeteren door de verkeersoverlast terug te dringen. De gemeentelijke plannen voor het aanpakken van de bereikbaarheid in Utrecht-West zetten die leefbaarheid onder druk.

 

Ronduit Weg zoekt samen met de vertegenwoordigers van andere woonbuurten aan de westkant van de stad, en bij voorkeur samen met de gemeente Utrecht, naar een oplossing voor de verkeersoverlast.

 

Op deze website vindt u nieuws, achtergrondinformatie, publicaties over onze visie en acties. Heeft u vragen dan kunt u mailen naar: info@ronduitweg.nl

Nieuws
Verkiezingskrant 2018 over het verkeer in Oog in Al
 
Weet u al op welke partij u gaat stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart? Lees nu de verkiezingskrant van Ronduit Weg. Hierin vertellen de politieke partijen welke maatregelen zij willen nemen om de verkeerssituatie in Utrecht West te verbeteren. En natuurlijk leest u de standpunten van Ronduit Weg. 

 

Steun ons!
Word lid van onze Facebook-pagina en like ons
  • White Facebook Icon
Samenwerking
Even een stapje terug…
Utrecht is in beweging en dat raakt iedereen en zorgt ook voor onrust. De discussie loopt tussen de bewoners en de (auto)bestuurders. En vaak zijn dat dezelfde mensen. Hoe komen we tot een oplossing die voor allebei werkt?
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Schermafbeelding 2017-02-16 om 14.57.57